BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 10 December 2011

Kem :)

ehh , teringat pulokk pasal kem tuhh . best nyaaa Kem Kepimpinan Unit Beruniform . ramai yang pergi dan adaa yang tarik diri . * yang tarik diri tuhh , bodo leww . HAHA . best gilaaa kemm tuhh , sampai kann aku takk engat daa orang sekeliling aku  * aku sedikit menipu  , HAHA . malam tuhhaku di lantik sebagai penghuluwati . macam bodoh jeaa pilih akuu * aku dah lew takk reti nak handel semuaa niehh , aku kann pemalu :)   then , esok nyaa kitaorang pergi buat aktiviti jungle trekking , wahh . dasyat tuhh , best gilaaaa * sampai pacat ponn join aku berjungle trekking . HAHA , lepas tuhh , ramai-2 buat absailing . perghh ! pengalaman pertama akuuu , tapi dipuji oleh Tok Ki , sebab terlalu pandai untok turun * anak sapa niehh ? HAHA , then masa nakk balekk tuhh . kitaorang sempat lagieee kenaa kann orang . alaaa , bese lettew . aktiviti paling baek aku :) , then . malam tuhh kenaa buat malam kebudayaan . aku dapat watak jadik setan * sape laaa bagie tuhh ? tak tao kea aku niehh baek ? HAHA . masa niehh laa aku gunakann jugakk untok berkenalan dengan bebudakk sekolah aku , * bukan sekadar ituu sahaja , malah banyak lagieee . HAHA ,  Btw , thanx kawan-2 akuuu yang selalo support aku kat sana . wanie , syeeda , aida , nana , emma , <3 miss the time , harap waktu tuh berulang lagie :)





rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Sunday, 20 November 2011

PIZZA hut :)

best gilaaa makan ramai-2 dengan cekgu tersayang dan member-2 tercintaaa . hari sabtu hari tuhh , makan jea keja kitaorangg . sambil-2 makan snap pic * muka aku jeaaa banyak . HAHA , bestt kann bila dapat makan sama-2 . * bolehh date ramai-2 , HAHA . niehh laaa jamuan akhir tahun . kitaorang kan kaya * kaya laaa sangat kann , HAHA . biasa laaaa kitaorang kan suka menabungg . * sikit-2 , lama-2 jadi bukit . heeeee :)  lepas makan , kitaorang maen pulakkk belon sampai terjerit-2 , * mengada kannn ? HAHA , paling best masaaa maen tukar-2 hadiahh . * aku hadiahh yang paling cantekk . tetibaaa dapat yang plaing burokk . wahhh hebatt laaa sapa yang bagi tuhhh , HAHA . btw , memang best masa keluar tuhhh . yang tak best nyaaa . semua balekk awal sangat . tak sempat nak pegi taman date ramai-2 . HAHA , sayang korang selama-2 nyaaaa . ilyasfdm <3









rajin-2 click button follow kat atas tuu :)