BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 30 August 2011

raya raya dan RAYA :D

haha , gedik jea ! korang da besar nak duet raya jugakk ? aku tak pe laaa , aku kecik lagieee . HAHA , * kecik kea ? . hei , raya tahun nieh tak terasa pon , macam hari biasa jea . da lima tahun koet aku raya kat pekan jea . HAHA , aku raya dengan KFC . 365 tak tutop-2 , * promote jap , pakai tshirt jea tadi . tak merasa pon pakai baju baru . HAHA , kalau baju tak pakai , kasut ape tahh lagie kan ? eish-2 , teruk betoi . HAHA , aku keluar pakai baju tshirt semua manusia melihat , HAHA . segan le pulakk ! haha , btw . baru tahu kea ? tiap-2 tahun aku rase aku buat benda yang same jea . aku merayap jea naek moto * woot woot , ade lesen . lantak aku lah nak pegi mana pon . HAHA , lagie satu , tak da sape pun member-2 aku yang datang rumahh . HAHA , legaaaa . * nanti aku kena basuh pinggan belambak-2 ! HAHA . maen-2 jea geng . datang laaa i jemput u all :) tadi aku peg maen mercunn ! best gilakkk , alahai . mercun yang bunga api di udara * macam sultan kawinn tuhh , best wokk .




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

malang ada bau kea ?

HAHA , nieh cerita terjadi semasa bulan puase . letihhh puase kan ? normal laa kann . aku pegi la meniaga dekat kedai * mengumpol duet , HEHE . then mama sampai nak balek macam biase laa , sebelum tuhh . aku pegi hantar motor aku kat kedai . * lampu pulakk rosakk , HAISHH . peg kedai tuhhh konon nye nak ambekk la bawak balek , tetiba jea mama hantar and terus balek ! tengok-2 cina hensem a.k.a stephen chau tuhh kata tak boleh siap ' ini moto ada demam punyaaa , u talak bolehh hambekk laaa . ' haiya ! * mati laaa aku , nak balek dengan ape ? , try to call my mama , BTW . dea tak bawak fon dea . kesabaran doe , aku balek la jalan kaki . time tuhh plakk hujan . ade plak mamat mane entahh . peg tanye soalan dekat aku ' hei , tak hujan kea ? ' aku pon ape lagie , jawab le ' tak ! salji la , buta kea ? ' * hambekkk kau ! puass hati . bila nak sampai rumah , padahal jauh lagie . ade pulakk mak cik tue nieh tanye , kenape balek lambat ? anak dara tak elok balek lewat-2 . haishh , nak jea aku menjawab . tapi aku kan kena hormat old people , HEHE  : D . so , aku pon balek laa rumah dengan penat dan lelah nye .balek-2 kita minum dulu , yeay ! HEHE .



                                                        
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 19 August 2011

last DAY

teacher aku , dea mengajar biologi . dea nieh praktikal jea , sedih semalam . kiteorang makan-2 dekat jimboy ! best wokkk . rugi laaa sape yang tak tengok * engat maen bolaaa kea ? . HAHA , dea sangat laa baek dan caring koet . HEHE , semua makan hebat-2 , sampai menjilat jari kaki , thanx too pelayan-2 kat jimBOY , korang memang best laa * promote jimboy jap , hehe . aku rase aku sampai paling lambat sekali , HAHA . * aku kann bos kat situhh , HAHA . then . lepas berbuka tuhh . kiteorang snap picture together - gether , HAHA . * broken english sekejap . semua nak balek , semayang maghrib LOL . salam dengan teacher , then kesedihan sebentar telah pon berlaku . HAHA , aku peg jalan-2 cari pasai dulu dengan orang , HAHA . * mengurat japp , 

                     

                                        makanan kiteorang , sedap kan ?                                       
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Wednesday, 17 August 2011

berapa hari lagie ?

berape hari lagie ? JOM ! countdown sesame , HAHA . * tak sabor-2 nak raye , macam bebudakk , HAHA . terkeluar pulakk bahase peghok nyer , hehe . kalau nak di ikot kann . kite nak raye dah kann ? terase macam sekejap sangat jea kita puase kan ? , haishh . sedih jea nak tinggal kann bulan puase niehh . * aiceyhh , ade bakat jadik ustazah tak ? HAHA , hurm , actually . nak tanye korang jugakk , baju raye warne ape eak ? aku baju warne warni macam pelangi tuh , ramai orang kate cunn ! * perasan gilakk aku ! HAHA , padahal baju raye pon tak de . memang banyak baju raye sekarang kan ? haisshh , tapi bapokk ! mahal gilakkk . tak sangke pulakk , macam kat dalam butik . naseb aku sempat jugakk beli baju raye , banyak tuhh , macam warne pelangi * aku memang suke menunjuk-2 ! so ? ade masalah ? , HAHA . then , plan aku tahun niehh pakai terompahh jea . * biar satu kuala kangsar niehh tahu , aku yang berjalan pagi-2 raye tuhh . HAHA , rumahh belom kemas lagiee , biar kann jea laa berterabur * berterabur itu kan seni ? HAHA . lastly , member-2 yang bace entry niehh , kalau nak datang , datang jea lahh . * itu pon kalau tak malu , =)





rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

KUEH raya :D

ahaha , kueh raya ? * aku reti kea buat ? HAHA . tengok jea muke ganas tapi hati legend * macam sape niehh ? HEHE . by the way . i love to make kueh raye . mama yang ajar aku buat kueh raye , mama kata nanti boleh buat kan kat suami * wahhhh . jauh nye mama pikir , sampai ke situh pulakk ! haiyaa . korang reti buat kueh ? kalau aku da pegang tepung tuhh , jangan sape suruh aku bangun . itu prinsip aku , HAHA , * poyo jea minah niehh . aku hepi sangat bila ade orang makan kueh aku sampai habes . itu laaaa saat yang paling aku seronok gilakkk ! * kalau puji , lagiee laaa aku suke ! HAHA . so , nanti aku nak bawak kueh-2 tuhh peg jual dekat chandan jea mampu , aku kan malas nak mencapub aka mencari publisiti kat LEMBAH tuhh . HAHA , sape-2 yang berminat tuhh datang lah chandan kuala kangsar , nak tempah kat aku pon boleh , sekian . * macam pengumuman nak raye jea .




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Sunday, 7 August 2011

ber MATA empat =='

HAHA , agak macam kebodohan jugakk lah nak buat entry niehh , hehe . but for me lantak aku lahh belog aku , * kau ade ? hehe , so . aku nak cakap , aku pakai glasses since darjah enam , HAHA . * tapi aku sentiase tak nak pakai glasse , kos sangat lahh menyusahkann , haishh . RIMAS ! hehe , lagieee pon sangat lahh burok aku pakai glasses , macam beruk pakai speck jea , HAHAH . then , aku baru pakai sekarang niehh , tahun niehh .. HEHE , weird sangat koet , biase lahh , weirdlifecikmesra :)



rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 5 August 2011

abang ZAHIRIL adzim

wahhhh , aku ade abang laaa . HEHE , * dea mengaku kea aku adek dea ? HAHA , abang ! adek wish lambat lahh , hepi belated burfday ! adek sayang abang sangat-2 .. 23/1 burfday dea . masok umur yang ke-27 taun . hehe . * dah tue abang kann ? tapi tape , abang tetap hensem . adek fanatik sangat dengan abang ==' .* sampai kann bilekk adek penuhh dengan gambar abang , HEHE .. hope abang cepat-2 kawen dengan kaka syeeraa <3 .. hehe , hope abang bace laa .

                




                                         iloveyousofuckerdamnmuch                                     


rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

salam RAMADHAN ,








wahhh , teruja gilakkk . HEHE , fuhhhhh .. lega nye dah abes dah tiup habuk yang ade kat belog niehh , dah lame dah tak bukak , update . kesian lah korang . HEHE , * sebenarnye tak de idea , hehe .. hurm , so korang puase tak ? jangan tak puase sudaaaa , HEHE . ape maksud puase ? menahan diri dari makan dan minum , melakukan perkara yang dilarang ALLAH . bagus-2 ! *ekspert anak murid aku niehh , ahaha . so , kalau nak datang rumah tuhh , nak raye ek ? datang la * tuhh pon kalau tak malu , HAHA . tapi , kena pakai baju warne merah laaaa , =)
                                    
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)