BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 24 September 2011

snap !

dudok diam-2 ! snap . * kcick , kcick . HAHA , bunyi kamera dea bagai hape saje . haha , even kamera tak lawa macam korang ! nikon ke , ape kea  * ade aku kesah ? HAHA . kitaorang still snap . memang best lahh , semua nye ayu-2 ! * ayu kea ? HAHA . tapi aku memang best lahh keluar dengan korang . hehe , miss u all . love u all sampai mati lahh : )) . kuar dari petang sampai kea petang , HAHA . even macam mane pon korang . aku tetap sayang . kite sahabat enam orang . muahhhhh <3






rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 16 September 2011

style HIJAB :D

haha , tajuk niehh macam best ! tapi , bagi korang aku tak tau lahh best kea takk * bagi aku sangat lahh best . sebab niehh belog aku . HAHA . korang mesti selalu dengar kann ? pasal Hana Tajima punye style tudung . haishh . kalau tak penah tuhh tak tao lah pulakk . dea famous kann ? HAHA , * memang le famous , kalau tak . tak kan laa korang kenal dea kan ? banyak daa aku tengok semua orang ekot style dea , pakai shawl * aku pon same , tapi kadang-2 jea . HAHA , dea niehh member si Yuna tuhh kann ? so , berkaitann dengan style terbaru hijab aku hari niehh , aku nak kasik tahu pasal style terbaru tudung aku sendirik ! : D korang mesti malu nak pakai kann ? * jangan nak malu-2 sangat lahhh . cepukk karang . HEHE . style nye sangat lahh senang . kalau tak nak pakai pin pon tak pe , nak tengok gambar nyer ? * aku engat kan korang dulu , sebelum tengok bace basmallah dulu . :))


      style mak cek gayah :D            


rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 9 September 2011

jari aku :(

hei , wanna say niehh . saket ohhh jari aku :(  . rase macam tade jari jea . hakhak , * melampau lah tuhh , HAHA . aku hilang banyak darah koet . dari pukol 8 setengah sampai lahh pukol 10 darah tuhhh still lagie tak berhenti doe . risau aku . HAHA , semua member-2 aku tolong lahhh , sayang korang , budi korang memang aku tak boleh lupa gilaaa , LOVE u all :)  cerita nye bermula . bila aku pegang pisau untok memotong sebiji mempelam , HAHA . * tuhh laaa gelojoh sangat , mengidam lahh katakan . HEHE , tetiba pulakk jari aku kena potong dek pisau tuhh . aku pon lari laa * macam orang gilakk , abes lantai blokk tuhh kena darah aku . haishh , malu lahhh . then , darah tuhh keluar tak berhenti-2 . aku pening gilakkk , and started to faint . haishh , naseb tak pitam lagie koett . haishh , * mama datang nak bawak peg hospitall , tapi aku anak yang baek . so aku tak nak ! AHAHA . that's the END . ilymf <3




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Tuesday, 6 September 2011

konvoi :D

love this part ! yeahh , HAHA . kiteorang peg beraya sampai padang rengas tuhhh . jauhh bapak ! * jauh la sangat kan ? HAHA , best lahh , makan jea mase tuhh , sampai perut buncit * at least , aku tak makan sampai semua rumahh , HAHA . peg dengan eka , sue , faten , * name same la pulakk . kitaorang peg beraya jauh sangat , sampai maghrib . sambung pulakk malam tuhh , hehe . ade saat-2 yang amat seronok kan kawan ? HAHA . ade yang pakai seluar tidur mase naek moto , ade yang emergency call ! * tak tahan nak membuang mase tuhh . haha , ade yg parkir moto depan-2 tandas uhhh . * keadaan yg memaksa , ade jugakk yang pakai helmet terbalekk ! haha , surely memang best la geng :)) love u all . tapi ade jugakk yang tak dapat follow kite kann geng ? hurmmm . malam pulakk aku ajak ramai gilakk berkumpul kat rumah amni , sori yea sygs . HEHE , macam aku punye rumah la pulakk . haha , btw , malam tuhh kite date ramai-2 :)) , * date dengan kawan oke ! ilsfdm lahh <3




                                               gambar yang agak menipu :))                                
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)