BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 6 September 2011

konvoi :D

love this part ! yeahh , HAHA . kiteorang peg beraya sampai padang rengas tuhhh . jauhh bapak ! * jauh la sangat kan ? HAHA , best lahh , makan jea mase tuhh , sampai perut buncit * at least , aku tak makan sampai semua rumahh , HAHA . peg dengan eka , sue , faten , * name same la pulakk . kitaorang peg beraya jauh sangat , sampai maghrib . sambung pulakk malam tuhh , hehe . ade saat-2 yang amat seronok kan kawan ? HAHA . ade yang pakai seluar tidur mase naek moto , ade yang emergency call ! * tak tahan nak membuang mase tuhh . haha , ade yg parkir moto depan-2 tandas uhhh . * keadaan yg memaksa , ade jugakk yang pakai helmet terbalekk ! haha , surely memang best la geng :)) love u all . tapi ade jugakk yang tak dapat follow kite kann geng ? hurmmm . malam pulakk aku ajak ramai gilakk berkumpul kat rumah amni , sori yea sygs . HEHE , macam aku punye rumah la pulakk . haha , btw , malam tuhh kite date ramai-2 :)) , * date dengan kawan oke ! ilsfdm lahh <3




                                               gambar yang agak menipu :))                                
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

No comments:

Post a Comment