BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 16 June 2011

burfday DEA

heeeeeeeeeee , hari tuh burfday dea : D * sape ek ? .. kawan aku lahh , noor amni binti yusri .. * hepi burfday too u sayangs , i satu empat tige dengan u . mengalahkan orang bercinta kan ? HAHA , but sian dea .. tak ramai pon yang datang burfday dea :') * it's oke la my dear . kita boleyh date ! HAHA , lepas tuh pegi pulakk jalan-2 carik makan , * sambil dating kann ? HAHA , awak janji kan ? kita kawan sampai mati ? * aiceyh , macam hape jea : D




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Monday, 6 June 2011

kehidupan seorang STUDENT :)

Life must be go on right ? ceyyt , i cakap orang putehh : D , heeeeee :)) so , da abes PMR yang agak geram dengan result saye sendirik , yang agak teruk tuh * jangan tanye , HEHE .. so . ak kena jugakk hadapi sebagai students form four  .. menjadi satu cabaran dan agak banyak dugaan ak , sebagai form four ==' mengambil 11 subjek , dan mengambil aliran sains AGAME gituh , haishh .. memang susaah laa kan , ? nak buat macam mane kann itu la seorang student untok menjadi seorang DOKTOR , hehe .. ak nak kejar segala cita-2 ak tuh : D .. benda yang paling ak suke belajaar biologi , paling tak suke , haishh .. * ak tak suke la nombor-2 nieh , ADD mate lee .. tak tahu laa rupe mane nak dapat A+ , heeeeeeeeee :)) .. ak balek skolah pukol enam petang laaa , so . tired laa :(   .. by the way , ak seronok ade kat sekolah ,



rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

aku nak jadik ape ?

aku teringin gilakkk nak jadik pakar bedah , * since aku dibedahkan mase aku form one , heeeeeeeee : D .. pengalaman pahit aku laaa tuh , but , aku nak jadik jugak pakar psikologi , : )) .. aku nak sembuhkan orang gila , mungkin ak lebih seronok berkawan dengan mereka nanti , doakan aku yea ? lagi satu aku nak jugak jadik model muslimah : D , * berangan jea , muke tak lawa .. nak jadik model , HEHE ..


* cara-2 model nak berjalan



* doktor berwibawe : D

rajin-2 click button follow kat atas tuu :)