BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 6 June 2011

kehidupan seorang STUDENT :)

Life must be go on right ? ceyyt , i cakap orang putehh : D , heeeeee :)) so , da abes PMR yang agak geram dengan result saye sendirik , yang agak teruk tuh * jangan tanye , HEHE .. so . ak kena jugakk hadapi sebagai students form four  .. menjadi satu cabaran dan agak banyak dugaan ak , sebagai form four ==' mengambil 11 subjek , dan mengambil aliran sains AGAME gituh , haishh .. memang susaah laa kan , ? nak buat macam mane kann itu la seorang student untok menjadi seorang DOKTOR , hehe .. ak nak kejar segala cita-2 ak tuh : D .. benda yang paling ak suke belajaar biologi , paling tak suke , haishh .. * ak tak suke la nombor-2 nieh , ADD mate lee .. tak tahu laa rupe mane nak dapat A+ , heeeeeeeeee :)) .. ak balek skolah pukol enam petang laaa , so . tired laa :(   .. by the way , ak seronok ade kat sekolah ,



rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

No comments:

Post a Comment