BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 10 December 2011

Kem :)

ehh , teringat pulokk pasal kem tuhh . best nyaaa Kem Kepimpinan Unit Beruniform . ramai yang pergi dan adaa yang tarik diri . * yang tarik diri tuhh , bodo leww . HAHA . best gilaaa kemm tuhh , sampai kann aku takk engat daa orang sekeliling aku  * aku sedikit menipu  , HAHA . malam tuhhaku di lantik sebagai penghuluwati . macam bodoh jeaa pilih akuu * aku dah lew takk reti nak handel semuaa niehh , aku kann pemalu :)   then , esok nyaa kitaorang pergi buat aktiviti jungle trekking , wahh . dasyat tuhh , best gilaaaa * sampai pacat ponn join aku berjungle trekking . HAHA , lepas tuhh , ramai-2 buat absailing . perghh ! pengalaman pertama akuuu , tapi dipuji oleh Tok Ki , sebab terlalu pandai untok turun * anak sapa niehh ? HAHA , then masa nakk balekk tuhh . kitaorang sempat lagieee kenaa kann orang . alaaa , bese lettew . aktiviti paling baek aku :) , then . malam tuhh kenaa buat malam kebudayaan . aku dapat watak jadik setan * sape laaa bagie tuhh ? tak tao kea aku niehh baek ? HAHA . masa niehh laa aku gunakann jugakk untok berkenalan dengan bebudakk sekolah aku , * bukan sekadar ituu sahaja , malah banyak lagieee . HAHA ,  Btw , thanx kawan-2 akuuu yang selalo support aku kat sana . wanie , syeeda , aida , nana , emma , <3 miss the time , harap waktu tuh berulang lagie :)





rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Sunday, 20 November 2011

PIZZA hut :)

best gilaaa makan ramai-2 dengan cekgu tersayang dan member-2 tercintaaa . hari sabtu hari tuhh , makan jea keja kitaorangg . sambil-2 makan snap pic * muka aku jeaaa banyak . HAHA , bestt kann bila dapat makan sama-2 . * bolehh date ramai-2 , HAHA . niehh laaa jamuan akhir tahun . kitaorang kan kaya * kaya laaa sangat kann , HAHA . biasa laaaa kitaorang kan suka menabungg . * sikit-2 , lama-2 jadi bukit . heeeee :)  lepas makan , kitaorang maen pulakkk belon sampai terjerit-2 , * mengada kannn ? HAHA , paling best masaaa maen tukar-2 hadiahh . * aku hadiahh yang paling cantekk . tetibaaa dapat yang plaing burokk . wahhh hebatt laaa sapa yang bagi tuhhh , HAHA . btw , memang best masa keluar tuhhh . yang tak best nyaaa . semua balekk awal sangat . tak sempat nak pegi taman date ramai-2 . HAHA , sayang korang selama-2 nyaaaa . ilyasfdm <3









rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Thursday, 10 November 2011

NAJWA latiff :)

hei-2 , peeewitt . * semua orang nak mengorat dea . haishh . aku yang jeles tao . HAHA , aku sukaa gilaa dengan suara dea , wahhh ! comel jea , mukaaaaa dea sumpah comel plussss cantekk kann-3 ? * mengaku jea laaa sambil angguk-2 kepala . HAHA , aku berharap sangat dapat jumpa deaa . hope dapat laaaa kann ? HAHA .  * macam laaa boleh jumpa kann ? hehe . nak pelokk dea dan berkawan dengan dea . kitaaa kann sama umorr  :) HEHE .  ceyyy , adaa orang cakap mukaa kita serupaaa dan kitaaa niehh kembar yang hilang waktu kecik-2 , * perasan sekejap , HAHA . tapi aku tengok memey tak samaa pon  . btw , kao memang comel , cantek , dan adaa suara yang sedap . LOVE you so much najwa latiff <3






rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Saturday, 24 September 2011

snap !

dudok diam-2 ! snap . * kcick , kcick . HAHA , bunyi kamera dea bagai hape saje . haha , even kamera tak lawa macam korang ! nikon ke , ape kea  * ade aku kesah ? HAHA . kitaorang still snap . memang best lahh , semua nye ayu-2 ! * ayu kea ? HAHA . tapi aku memang best lahh keluar dengan korang . hehe , miss u all . love u all sampai mati lahh : )) . kuar dari petang sampai kea petang , HAHA . even macam mane pon korang . aku tetap sayang . kite sahabat enam orang . muahhhhh <3






rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 16 September 2011

style HIJAB :D

haha , tajuk niehh macam best ! tapi , bagi korang aku tak tau lahh best kea takk * bagi aku sangat lahh best . sebab niehh belog aku . HAHA . korang mesti selalu dengar kann ? pasal Hana Tajima punye style tudung . haishh . kalau tak penah tuhh tak tao lah pulakk . dea famous kann ? HAHA , * memang le famous , kalau tak . tak kan laa korang kenal dea kan ? banyak daa aku tengok semua orang ekot style dea , pakai shawl * aku pon same , tapi kadang-2 jea . HAHA , dea niehh member si Yuna tuhh kann ? so , berkaitann dengan style terbaru hijab aku hari niehh , aku nak kasik tahu pasal style terbaru tudung aku sendirik ! : D korang mesti malu nak pakai kann ? * jangan nak malu-2 sangat lahhh . cepukk karang . HEHE . style nye sangat lahh senang . kalau tak nak pakai pin pon tak pe , nak tengok gambar nyer ? * aku engat kan korang dulu , sebelum tengok bace basmallah dulu . :))


      style mak cek gayah :D            


rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 9 September 2011

jari aku :(

hei , wanna say niehh . saket ohhh jari aku :(  . rase macam tade jari jea . hakhak , * melampau lah tuhh , HAHA . aku hilang banyak darah koet . dari pukol 8 setengah sampai lahh pukol 10 darah tuhhh still lagie tak berhenti doe . risau aku . HAHA , semua member-2 aku tolong lahhh , sayang korang , budi korang memang aku tak boleh lupa gilaaa , LOVE u all :)  cerita nye bermula . bila aku pegang pisau untok memotong sebiji mempelam , HAHA . * tuhh laaa gelojoh sangat , mengidam lahh katakan . HEHE , tetiba pulakk jari aku kena potong dek pisau tuhh . aku pon lari laa * macam orang gilakk , abes lantai blokk tuhh kena darah aku . haishh , malu lahhh . then , darah tuhh keluar tak berhenti-2 . aku pening gilakkk , and started to faint . haishh , naseb tak pitam lagie koett . haishh , * mama datang nak bawak peg hospitall , tapi aku anak yang baek . so aku tak nak ! AHAHA . that's the END . ilymf <3




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Tuesday, 6 September 2011

konvoi :D

love this part ! yeahh , HAHA . kiteorang peg beraya sampai padang rengas tuhhh . jauhh bapak ! * jauh la sangat kan ? HAHA , best lahh , makan jea mase tuhh , sampai perut buncit * at least , aku tak makan sampai semua rumahh , HAHA . peg dengan eka , sue , faten , * name same la pulakk . kitaorang peg beraya jauh sangat , sampai maghrib . sambung pulakk malam tuhh , hehe . ade saat-2 yang amat seronok kan kawan ? HAHA . ade yang pakai seluar tidur mase naek moto , ade yang emergency call ! * tak tahan nak membuang mase tuhh . haha , ade yg parkir moto depan-2 tandas uhhh . * keadaan yg memaksa , ade jugakk yang pakai helmet terbalekk ! haha , surely memang best la geng :)) love u all . tapi ade jugakk yang tak dapat follow kite kann geng ? hurmmm . malam pulakk aku ajak ramai gilakk berkumpul kat rumah amni , sori yea sygs . HEHE , macam aku punye rumah la pulakk . haha , btw , malam tuhh kite date ramai-2 :)) , * date dengan kawan oke ! ilsfdm lahh <3




                                               gambar yang agak menipu :))                                
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Tuesday, 30 August 2011

raya raya dan RAYA :D

haha , gedik jea ! korang da besar nak duet raya jugakk ? aku tak pe laaa , aku kecik lagieee . HAHA , * kecik kea ? . hei , raya tahun nieh tak terasa pon , macam hari biasa jea . da lima tahun koet aku raya kat pekan jea . HAHA , aku raya dengan KFC . 365 tak tutop-2 , * promote jap , pakai tshirt jea tadi . tak merasa pon pakai baju baru . HAHA , kalau baju tak pakai , kasut ape tahh lagie kan ? eish-2 , teruk betoi . HAHA , aku keluar pakai baju tshirt semua manusia melihat , HAHA . segan le pulakk ! haha , btw . baru tahu kea ? tiap-2 tahun aku rase aku buat benda yang same jea . aku merayap jea naek moto * woot woot , ade lesen . lantak aku lah nak pegi mana pon . HAHA , lagie satu , tak da sape pun member-2 aku yang datang rumahh . HAHA , legaaaa . * nanti aku kena basuh pinggan belambak-2 ! HAHA . maen-2 jea geng . datang laaa i jemput u all :) tadi aku peg maen mercunn ! best gilakkk , alahai . mercun yang bunga api di udara * macam sultan kawinn tuhh , best wokk .




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

malang ada bau kea ?

HAHA , nieh cerita terjadi semasa bulan puase . letihhh puase kan ? normal laa kann . aku pegi la meniaga dekat kedai * mengumpol duet , HEHE . then mama sampai nak balek macam biase laa , sebelum tuhh . aku pegi hantar motor aku kat kedai . * lampu pulakk rosakk , HAISHH . peg kedai tuhhh konon nye nak ambekk la bawak balek , tetiba jea mama hantar and terus balek ! tengok-2 cina hensem a.k.a stephen chau tuhh kata tak boleh siap ' ini moto ada demam punyaaa , u talak bolehh hambekk laaa . ' haiya ! * mati laaa aku , nak balek dengan ape ? , try to call my mama , BTW . dea tak bawak fon dea . kesabaran doe , aku balek la jalan kaki . time tuhh plakk hujan . ade plak mamat mane entahh . peg tanye soalan dekat aku ' hei , tak hujan kea ? ' aku pon ape lagie , jawab le ' tak ! salji la , buta kea ? ' * hambekkk kau ! puass hati . bila nak sampai rumah , padahal jauh lagie . ade pulakk mak cik tue nieh tanye , kenape balek lambat ? anak dara tak elok balek lewat-2 . haishh , nak jea aku menjawab . tapi aku kan kena hormat old people , HEHE  : D . so , aku pon balek laa rumah dengan penat dan lelah nye .balek-2 kita minum dulu , yeay ! HEHE .



                                                        
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 19 August 2011

last DAY

teacher aku , dea mengajar biologi . dea nieh praktikal jea , sedih semalam . kiteorang makan-2 dekat jimboy ! best wokkk . rugi laaa sape yang tak tengok * engat maen bolaaa kea ? . HAHA , dea sangat laa baek dan caring koet . HEHE , semua makan hebat-2 , sampai menjilat jari kaki , thanx too pelayan-2 kat jimBOY , korang memang best laa * promote jimboy jap , hehe . aku rase aku sampai paling lambat sekali , HAHA . * aku kann bos kat situhh , HAHA . then . lepas berbuka tuhh . kiteorang snap picture together - gether , HAHA . * broken english sekejap . semua nak balek , semayang maghrib LOL . salam dengan teacher , then kesedihan sebentar telah pon berlaku . HAHA , aku peg jalan-2 cari pasai dulu dengan orang , HAHA . * mengurat japp , 

                     

                                        makanan kiteorang , sedap kan ?                                       
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Wednesday, 17 August 2011

berapa hari lagie ?

berape hari lagie ? JOM ! countdown sesame , HAHA . * tak sabor-2 nak raye , macam bebudakk , HAHA . terkeluar pulakk bahase peghok nyer , hehe . kalau nak di ikot kann . kite nak raye dah kann ? terase macam sekejap sangat jea kita puase kan ? , haishh . sedih jea nak tinggal kann bulan puase niehh . * aiceyhh , ade bakat jadik ustazah tak ? HAHA , hurm , actually . nak tanye korang jugakk , baju raye warne ape eak ? aku baju warne warni macam pelangi tuh , ramai orang kate cunn ! * perasan gilakk aku ! HAHA , padahal baju raye pon tak de . memang banyak baju raye sekarang kan ? haisshh , tapi bapokk ! mahal gilakkk . tak sangke pulakk , macam kat dalam butik . naseb aku sempat jugakk beli baju raye , banyak tuhh , macam warne pelangi * aku memang suke menunjuk-2 ! so ? ade masalah ? , HAHA . then , plan aku tahun niehh pakai terompahh jea . * biar satu kuala kangsar niehh tahu , aku yang berjalan pagi-2 raye tuhh . HAHA , rumahh belom kemas lagiee , biar kann jea laa berterabur * berterabur itu kan seni ? HAHA . lastly , member-2 yang bace entry niehh , kalau nak datang , datang jea lahh . * itu pon kalau tak malu , =)





rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

KUEH raya :D

ahaha , kueh raya ? * aku reti kea buat ? HAHA . tengok jea muke ganas tapi hati legend * macam sape niehh ? HEHE . by the way . i love to make kueh raye . mama yang ajar aku buat kueh raye , mama kata nanti boleh buat kan kat suami * wahhhh . jauh nye mama pikir , sampai ke situh pulakk ! haiyaa . korang reti buat kueh ? kalau aku da pegang tepung tuhh , jangan sape suruh aku bangun . itu prinsip aku , HAHA , * poyo jea minah niehh . aku hepi sangat bila ade orang makan kueh aku sampai habes . itu laaaa saat yang paling aku seronok gilakkk ! * kalau puji , lagiee laaa aku suke ! HAHA . so , nanti aku nak bawak kueh-2 tuhh peg jual dekat chandan jea mampu , aku kan malas nak mencapub aka mencari publisiti kat LEMBAH tuhh . HAHA , sape-2 yang berminat tuhh datang lah chandan kuala kangsar , nak tempah kat aku pon boleh , sekian . * macam pengumuman nak raye jea .




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Sunday, 7 August 2011

ber MATA empat =='

HAHA , agak macam kebodohan jugakk lah nak buat entry niehh , hehe . but for me lantak aku lahh belog aku , * kau ade ? hehe , so . aku nak cakap , aku pakai glasses since darjah enam , HAHA . * tapi aku sentiase tak nak pakai glasse , kos sangat lahh menyusahkann , haishh . RIMAS ! hehe , lagieee pon sangat lahh burok aku pakai glasses , macam beruk pakai speck jea , HAHAH . then , aku baru pakai sekarang niehh , tahun niehh .. HEHE , weird sangat koet , biase lahh , weirdlifecikmesra :)



rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Friday, 5 August 2011

abang ZAHIRIL adzim

wahhhh , aku ade abang laaa . HEHE , * dea mengaku kea aku adek dea ? HAHA , abang ! adek wish lambat lahh , hepi belated burfday ! adek sayang abang sangat-2 .. 23/1 burfday dea . masok umur yang ke-27 taun . hehe . * dah tue abang kann ? tapi tape , abang tetap hensem . adek fanatik sangat dengan abang ==' .* sampai kann bilekk adek penuhh dengan gambar abang , HEHE .. hope abang cepat-2 kawen dengan kaka syeeraa <3 .. hehe , hope abang bace laa .

                




                                         iloveyousofuckerdamnmuch                                     


rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

salam RAMADHAN ,








wahhh , teruja gilakkk . HEHE , fuhhhhh .. lega nye dah abes dah tiup habuk yang ade kat belog niehh , dah lame dah tak bukak , update . kesian lah korang . HEHE , * sebenarnye tak de idea , hehe .. hurm , so korang puase tak ? jangan tak puase sudaaaa , HEHE . ape maksud puase ? menahan diri dari makan dan minum , melakukan perkara yang dilarang ALLAH . bagus-2 ! *ekspert anak murid aku niehh , ahaha . so , kalau nak datang rumah tuhh , nak raye ek ? datang la * tuhh pon kalau tak malu , HAHA . tapi , kena pakai baju warne merah laaaa , =)
                                    
rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Thursday, 16 June 2011

burfday DEA

heeeeeeeeeee , hari tuh burfday dea : D * sape ek ? .. kawan aku lahh , noor amni binti yusri .. * hepi burfday too u sayangs , i satu empat tige dengan u . mengalahkan orang bercinta kan ? HAHA , but sian dea .. tak ramai pon yang datang burfday dea :') * it's oke la my dear . kita boleyh date ! HAHA , lepas tuh pegi pulakk jalan-2 carik makan , * sambil dating kann ? HAHA , awak janji kan ? kita kawan sampai mati ? * aiceyh , macam hape jea : D




rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

Monday, 6 June 2011

kehidupan seorang STUDENT :)

Life must be go on right ? ceyyt , i cakap orang putehh : D , heeeeee :)) so , da abes PMR yang agak geram dengan result saye sendirik , yang agak teruk tuh * jangan tanye , HEHE .. so . ak kena jugakk hadapi sebagai students form four  .. menjadi satu cabaran dan agak banyak dugaan ak , sebagai form four ==' mengambil 11 subjek , dan mengambil aliran sains AGAME gituh , haishh .. memang susaah laa kan , ? nak buat macam mane kann itu la seorang student untok menjadi seorang DOKTOR , hehe .. ak nak kejar segala cita-2 ak tuh : D .. benda yang paling ak suke belajaar biologi , paling tak suke , haishh .. * ak tak suke la nombor-2 nieh , ADD mate lee .. tak tahu laa rupe mane nak dapat A+ , heeeeeeeeee :)) .. ak balek skolah pukol enam petang laaa , so . tired laa :(   .. by the way , ak seronok ade kat sekolah ,



rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

aku nak jadik ape ?

aku teringin gilakkk nak jadik pakar bedah , * since aku dibedahkan mase aku form one , heeeeeeeee : D .. pengalaman pahit aku laaa tuh , but , aku nak jadik jugak pakar psikologi , : )) .. aku nak sembuhkan orang gila , mungkin ak lebih seronok berkawan dengan mereka nanti , doakan aku yea ? lagi satu aku nak jugak jadik model muslimah : D , * berangan jea , muke tak lawa .. nak jadik model , HEHE ..


* cara-2 model nak berjalan



* doktor berwibawe : D

rajin-2 click button follow kat atas tuu :)