BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 6 June 2011

aku nak jadik ape ?

aku teringin gilakkk nak jadik pakar bedah , * since aku dibedahkan mase aku form one , heeeeeeeee : D .. pengalaman pahit aku laaa tuh , but , aku nak jadik jugak pakar psikologi , : )) .. aku nak sembuhkan orang gila , mungkin ak lebih seronok berkawan dengan mereka nanti , doakan aku yea ? lagi satu aku nak jugak jadik model muslimah : D , * berangan jea , muke tak lawa .. nak jadik model , HEHE ..


* cara-2 model nak berjalan



* doktor berwibawe : D

rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

No comments:

Post a Comment