BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 10 December 2011

Kem :)

ehh , teringat pulokk pasal kem tuhh . best nyaaa Kem Kepimpinan Unit Beruniform . ramai yang pergi dan adaa yang tarik diri . * yang tarik diri tuhh , bodo leww . HAHA . best gilaaa kemm tuhh , sampai kann aku takk engat daa orang sekeliling aku  * aku sedikit menipu  , HAHA . malam tuhhaku di lantik sebagai penghuluwati . macam bodoh jeaa pilih akuu * aku dah lew takk reti nak handel semuaa niehh , aku kann pemalu :)   then , esok nyaa kitaorang pergi buat aktiviti jungle trekking , wahh . dasyat tuhh , best gilaaaa * sampai pacat ponn join aku berjungle trekking . HAHA , lepas tuhh , ramai-2 buat absailing . perghh ! pengalaman pertama akuuu , tapi dipuji oleh Tok Ki , sebab terlalu pandai untok turun * anak sapa niehh ? HAHA , then masa nakk balekk tuhh . kitaorang sempat lagieee kenaa kann orang . alaaa , bese lettew . aktiviti paling baek aku :) , then . malam tuhh kenaa buat malam kebudayaan . aku dapat watak jadik setan * sape laaa bagie tuhh ? tak tao kea aku niehh baek ? HAHA . masa niehh laa aku gunakann jugakk untok berkenalan dengan bebudakk sekolah aku , * bukan sekadar ituu sahaja , malah banyak lagieee . HAHA ,  Btw , thanx kawan-2 akuuu yang selalo support aku kat sana . wanie , syeeda , aida , nana , emma , <3 miss the time , harap waktu tuh berulang lagie :)





rajin-2 click button follow kat atas tuu :)

No comments:

Post a Comment